monstertux

Bron-afbeeldingen: Spotify

Monstertux Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Monstertux

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2788

Alternatieve rock

Blow

chords

1

the alison album

2009

2788

Alternatieve rock

This ain't hollywood

chords

1

the alison album

2009

1316

Pop

stoical

chords

2

the alison album

2009

411

Alternatieve rock

Gitaarliedjes van monstertux

Zin om met je gitaar de nummers van monstertux mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van monstertux die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van monstertux zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden monstertux

Met de tabs & chords voor monstertux die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van monstertux op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van monstertux dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van monstertux op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van monstertux hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Monstertux