Monty Python

Bron-afbeeldingen: Spotify

Monty Python Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Monty Python

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1740

Pop

Always look on the bright side of life

chords

5

2000

1740

Pop

Always look on the bright side of life v1

chords

5

2000

3231

Pop

Gitaarliedjes van Monty Python

Zin om met je gitaar de nummers van Monty Python mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Monty Python die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Monty Python zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Monty Python

Met de tabs & chords voor Monty Python die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Monty Python op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Monty Python dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Monty Python op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Monty Python hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Monty Python