one direction

Bron-afbeeldingen: Spotify

One direction Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes One direction

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1295

Pop

Little things

chords

2

take me home

2012

1295

Pop

One thing

chords

1

up all night

2012

543

Pop

What makes you beautiful

chords

2

up all night

2011

1655

Pop

one thing .

chords

2

up all night

2011

Pop

Gitaarliedjes van one direction

Zin om met je gitaar de nummers van one direction mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van one direction die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van one direction zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden one direction

Met de tabs & chords voor one direction die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van one direction op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van one direction dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van one direction op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van one direction hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie One direction