owl city

Bron-afbeeldingen: Spotify

Owl city Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Owl city

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

693

Pop

Firefiles

chords

2

-

2005

693

Pop

Fireflies

chords

1

2995

Pop

Fireflies.

tab

1

-

2006

1708

Pop

hello seattle

tab

2

200

Pop

Gitaarliedjes van owl city

Zin om met je gitaar de nummers van owl city mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van owl city die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van owl city zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden owl city

Met de tabs & chords voor owl city die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van owl city op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van owl city dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van owl city op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van owl city hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Owl city