top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Sandra van Nieuwland

Bron-afbeeldingen: Spotify

Sandra van Nieuwland Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Sandra van Nieuwland

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1948

Pop

More v1

chords

1

2000

1948

Pop

Biografie Sandra van Nieuwland

Gitaarliedjes van Sandra van Nieuwland

Zin om met je gitaar de nummers van Sandra van Nieuwland mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Sandra van Nieuwland die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Sandra van Nieuwland zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Sandra van Nieuwland

Met de tabs & chords voor Sandra van Nieuwland die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Sandra van Nieuwland op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Sandra van Nieuwland dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Sandra van Nieuwland op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Sandra van Nieuwland hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page