Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

sara bareilles

Bron-afbeeldingen: Spotify

Sara bareilles Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Sara bareilles

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

123

Pop

Love song

tab

2

little voice

2008

123

Pop

Gitaarliedjes van sara bareilles

Zin om met je gitaar de nummers van sara bareilles mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van sara bareilles die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van sara bareilles zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden sara bareilles

Met de tabs & chords voor sara bareilles die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van sara bareilles op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van sara bareilles dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van sara bareilles op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van sara bareilles hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Sara bareilles