simple minds

Bron-afbeeldingen: Spotify

Simple minds Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Simple minds

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1349

Folk

Belfast Child

chords

2

1349

Folk

Don't you forget about me

chords

1

1974

Pop

Gitaarliedjes van simple minds

Zin om met je gitaar de nummers van simple minds mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van simple minds die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van simple minds zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden simple minds

Met de tabs & chords voor simple minds die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van simple minds op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van simple minds dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van simple minds op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van simple minds hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Simple minds