simply red

Bron-afbeeldingen: Spotify

Simply red Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Simply red

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

978

Pop

Holding Back The Years

chords

2

978

Pop

If you don't know me by now

chords

2

greatest hits

1977

4114

Pop

Gitaarliedjes van simply red

Zin om met je gitaar de nummers van simply red mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van simply red die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van simply red zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden simply red

Met de tabs & chords voor simply red die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van simply red op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van simply red dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van simply red op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van simply red hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Simply red