white snake

Bron-afbeeldingen: Spotify

White snake Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes White snake

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

322

Rock

Here i go again

chords

5

2000

322

Rock

Is this love

tab

2

is this love

1987

331

Rock

Gitaarliedjes van white snake

Zin om met je gitaar de nummers van white snake mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van white snake die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van white snake zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden white snake

Met de tabs & chords voor white snake die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van white snake op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van white snake dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van white snake op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van white snake hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie White snake