top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

xavier de baere

Bron-afbeeldingen: Spotify

Xavier de baere Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Xavier de baere

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1663

Volksmuziek

Formidabele kerstmis

chords

1

1663

Volksmuziek

Biografie Xavier de baere

Gitaarliedjes van xavier de baere

Zin om met je gitaar de nummers van xavier de baere mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van xavier de baere die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van xavier de baere zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden xavier de baere

Met de tabs & chords voor xavier de baere die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van xavier de baere op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van xavier de baere dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van xavier de baere op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van xavier de baere hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page