top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

astrid nijgh

Bron-afbeeldingen: Spotify

Astrid nijgh Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Astrid nijgh

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2908

Pop

Ik doe wat ik doe

chords

2

2908

Pop

Biografie Astrid nijgh

Gitaarliedjes van astrid nijgh

Zin om met je gitaar de nummers van astrid nijgh mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van astrid nijgh die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van astrid nijgh zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden astrid nijgh

Met de tabs & chords voor astrid nijgh die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van astrid nijgh op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van astrid nijgh dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van astrid nijgh op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van astrid nijgh hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page