Egbert Douwe

Bron-afbeeldingen: Spotify

Egbert Douwe Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Egbert Douwe

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2436

Pop

Kom Uit De Bedstee Men Liefste

chords

2

Single

1968

2436

Pop

Gitaarliedjes van Egbert Douwe

Zin om met je gitaar de nummers van Egbert Douwe mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Egbert Douwe die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Egbert Douwe zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Egbert Douwe

Met de tabs & chords voor Egbert Douwe die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Egbert Douwe op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Egbert Douwe dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Egbert Douwe op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Egbert Douwe hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Egbert Douwe