Gert Timmerman

Bron-afbeeldingen: Spotify

Gert Timmerman Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Gert Timmerman

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1895

Pop

Brandend Zand

chords

2

De Gert en Hermien Show no. 5

1970

1895

Pop

Ik Heb Eerbied Voor Jou Grijze Haren

chords

2

Single

1963

1841

Smartlap

Gitaarliedjes van Gert Timmerman

Zin om met je gitaar de nummers van Gert Timmerman mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Gert Timmerman die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Gert Timmerman zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Gert Timmerman

Met de tabs & chords voor Gert Timmerman die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Gert Timmerman op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Gert Timmerman dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Gert Timmerman op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Gert Timmerman hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Gert Timmerman