hans de booij

Bron-afbeeldingen: Spotify

Hans de booij Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Hans de booij

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2968

Nederpop

Annabel

chords

1

2968

Nederpop

Gitaarliedjes van hans de booij

Zin om met je gitaar de nummers van hans de booij mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van hans de booij die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van hans de booij zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden hans de booij

Met de tabs & chords voor hans de booij die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van hans de booij op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van hans de booij dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van hans de booij op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van hans de booij hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Hans de booij