Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

hepie & hepie

Bron-afbeeldingen: Spotify

Hepie & hepie Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Hepie & hepie

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1286

Pop

Babe ik wil van je houden

chords

2

1286

Pop

Gitaarliedjes van hepie & hepie

Zin om met je gitaar de nummers van hepie & hepie mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van hepie & hepie die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van hepie & hepie zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden hepie & hepie

Met de tabs & chords voor hepie & hepie die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van hepie & hepie op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van hepie & hepie dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van hepie & hepie op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van hepie & hepie hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Hepie & hepie