top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

jan smit & gerard joling

Bron-afbeeldingen: Spotify

Jan smit & gerard joling Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Jan smit & gerard joling

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2277

Pop

Echte vrienden

chords

2

2277

Pop

Biografie Jan smit & gerard joling

Gitaarliedjes van jan smit & gerard joling

Zin om met je gitaar de nummers van jan smit & gerard joling mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van jan smit & gerard joling die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van jan smit & gerard joling zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden jan smit & gerard joling

Met de tabs & chords voor jan smit & gerard joling die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van jan smit & gerard joling op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van jan smit & gerard joling dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van jan smit & gerard joling op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van jan smit & gerard joling hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page