top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

maike ouboter

Bron-afbeeldingen: Spotify

Maike ouboter Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Maike ouboter

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1108

Nederpop

Dat ik je mis

chords

2

2000

1108

Nederpop

Biografie Maike ouboter

Gitaarliedjes van maike ouboter

Zin om met je gitaar de nummers van maike ouboter mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van maike ouboter die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van maike ouboter zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden maike ouboter

Met de tabs & chords voor maike ouboter die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van maike ouboter op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van maike ouboter dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van maike ouboter op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van maike ouboter hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page