Mary MacGregor

Bron-afbeeldingen: Spotify

Mary MacGregor Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Mary MacGregor

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

950

Pop

Torn Between Two Lovers

chords

2

Torn Between Two Lovers

1978

950

Pop

Gitaarliedjes van Mary MacGregor

Zin om met je gitaar de nummers van Mary MacGregor mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Mary MacGregor die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Mary MacGregor zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Mary MacGregor

Met de tabs & chords voor Mary MacGregor die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Mary MacGregor op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Mary MacGregor dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Mary MacGregor op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Mary MacGregor hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Mary MacGregor