maywood

Bron-afbeeldingen: Spotify

Maywood Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Maywood

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1657

Pop

Ik wil alles met je delen

chords

2

1657

Pop

Mother how are you today

chords

1

2132

Pop

Rio

chords

1

single

1981

2316

Pop

Zonder jou

chords

2

singel

1990

406

Pop

Gitaarliedjes van maywood

Zin om met je gitaar de nummers van maywood mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van maywood die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van maywood zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden maywood

Met de tabs & chords voor maywood die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van maywood op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van maywood dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van maywood op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van maywood hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Maywood