top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Minnie Riperton

Bron-afbeeldingen: Spotify

Minnie Riperton Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Minnie Riperton

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

162

Pop

Lovin' you

guitar-pro

5

162

Pop

Biografie Minnie Riperton

Gitaarliedjes van Minnie Riperton

Zin om met je gitaar de nummers van Minnie Riperton mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Minnie Riperton die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Minnie Riperton zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Minnie Riperton

Met de tabs & chords voor Minnie Riperton die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Minnie Riperton op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Minnie Riperton dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Minnie Riperton op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Minnie Riperton hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page