top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

moniqe smit en tim douwsma

Bron-afbeeldingen: Spotify

Moniqe smit en tim douwsma Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Moniqe smit en tim douwsma

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

3312

Pop

Een zomeravond met jou

chords

2

3312

Pop

Biografie Moniqe smit en tim douwsma

Gitaarliedjes van moniqe smit en tim douwsma

Zin om met je gitaar de nummers van moniqe smit en tim douwsma mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van moniqe smit en tim douwsma die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van moniqe smit en tim douwsma zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden moniqe smit en tim douwsma

Met de tabs & chords voor moniqe smit en tim douwsma die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van moniqe smit en tim douwsma op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van moniqe smit en tim douwsma dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van moniqe smit en tim douwsma op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van moniqe smit en tim douwsma hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page