top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

ronan keating

Bron-afbeeldingen: Spotify

Ronan keating Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Ronan keating

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2828

Pop

When you say nothing at all

chords

1

2828

Pop

Biografie Ronan keating

Gitaarliedjes van ronan keating

Zin om met je gitaar de nummers van ronan keating mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van ronan keating die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van ronan keating zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden ronan keating

Met de tabs & chords voor ronan keating die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van ronan keating op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van ronan keating dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van ronan keating op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van ronan keating hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page