Brian Hyland

Bron-afbeeldingen: Spotify

Brian Hyland Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Brian Hyland

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1378

Pop

Ginny Come Lately

chords

2

Single

1962

1378

Pop

Sealed With A Kiss

chords

2

Sealed With A Kiss

1962

1701

Pop

Gitaarliedjes van Brian Hyland

Zin om met je gitaar de nummers van Brian Hyland mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Brian Hyland die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Brian Hyland zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Brian Hyland

Met de tabs & chords voor Brian Hyland die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Brian Hyland op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Brian Hyland dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Brian Hyland op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Brian Hyland hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Brian Hyland