chris rea

Bron-afbeeldingen: Spotify

Chris rea Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Chris rea

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

538

Pop

Driving home for Christmas

guitar-pro

5

538

Pop

Driving home for christmas

chords

1

3614

Pop

Josephine

chords

2

4459

Pop

Gitaarliedjes van chris rea

Zin om met je gitaar de nummers van chris rea mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van chris rea die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van chris rea zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden chris rea

Met de tabs & chords voor chris rea die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van chris rea op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van chris rea dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van chris rea op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van chris rea hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Chris rea