top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

East 17

Bron-afbeeldingen: Spotify

East 17 Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes East 17

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

9

Pop

Stay Another Day

chords

2

Steam

1994

9

Pop

Biografie East 17

Gitaarliedjes van East 17

Zin om met je gitaar de nummers van East 17 mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van East 17 die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van East 17 zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden East 17

Met de tabs & chords voor East 17 die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van East 17 op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van East 17 dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van East 17 op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van East 17 hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page