Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

flaming lips

Bron-afbeeldingen: Spotify

Flaming lips Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Flaming lips

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

661

Pop

She dont use jelly

chords

2

661

Pop

Gitaarliedjes van flaming lips

Zin om met je gitaar de nummers van flaming lips mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van flaming lips die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van flaming lips zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden flaming lips

Met de tabs & chords voor flaming lips die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van flaming lips op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van flaming lips dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van flaming lips op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van flaming lips hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Flaming lips