Marco borsato

Bron-afbeeldingen: Spotify

Marco borsato Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Marco borsato

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2354

Nederpop

Afscheid nemen bestaat niet

chords

2

2354

Nederpop

Ben jij

chords

2

506

Pop

Binnen

chords

2

4604

Nederpop

De bestemming

chords

2

4200

Pop

De verliezer

chords

2

664

Pop

De waarheid

tab

3

onderweg

2002

2119

Nederpop

Dit was je leven

chords

2

703

Pop

Dochters

chords

2

wit licht

2008

3657

Pop

Dromen zijn bedrog

tab

1

713

Pop

Dromen zijn bedrog

chords

1

onderweg

2002

4775

Nederpop

Dromen zijn bedrog v1

tab

2

1409

Pop

Engel van mijn hart

tab

2

1794

Nederpop

Hart van een winnaar

chords

2

1403

Pop

Het water

chords

2

2064

Pop

Ik leef niet meer voor jou

chords

2

2220

Nederpop

Je hoeft niet naar huis vannacht

tab

3

onderweg

2002

1823

Nederpop

Gitaarliedjes van Marco borsato

Zin om met je gitaar de nummers van Marco borsato mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Marco borsato die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Marco borsato zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Marco borsato

Met de tabs & chords voor Marco borsato die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Marco borsato op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Marco borsato dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Marco borsato op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Marco borsato hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Marco borsato

Borsato is geboren in het Wilhelmina Ziekenhuis in Alkmaar als zoon van Roberto Borsato en Mary de Graaf. Het gezin verhuisde naar Italie, waar Borsato's vader een restaurant aan het Gardameer ging runnen. Borsato heeft dan ook veel tijd in Italie doorgebracht en spreekt vloeiend Italiaans. Het gezin telt verder nog een zoon Armando en een dochter Sylvana. Borsato brak door als zanger nadat hij op 7 april 1990 de Soundmixshow in Nederland won met zijn vertolking van het nummer At This Moment van Billy Vera. Vanaf 1990 bracht Borsato drie Italiaanstalige albums uit. In 1994 stapte hij over op Nederlandstalige nummers (waarvan vele vertaald zijn uit het Italiaans). Hij zou vervolgens uitgroeien tot een van Nederlands meest succesvolle zangers. Sinds 1998 vervult Borsato de rol van ambassadeur van de Stichting War Child, een organisatie die zich inzet om kinderen te helpen traumatische oorlogservaringen te verwerken. Ook trouwt hij dat jaar met Leontine Ruiters in Venetie. Samen krijgen ze drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Het vermogen van Borsato wordt door de Quote 500 geschat op 27 miljoen euro[1]. Hij is daarmee de bestbetaalde zanger van Nederland. Op 10 januari 2008 maakte het VARA-programma De Wereld Draait Door bekend dat Borsato voor het eerst een hoofdrol krijgt in de nieuwe Nederlandse film van Jean van de Velde. De film wordt in Oeganda en Zuid-Afrika opgenomen. 20 Maart 2008 kondigde de zanger aan dat hij een multimediaal drieluik getiteld 'Wit Licht' ging uitbrengen. bestaand uit een album, een concertreeks en een film. De eerste single en tevens titeltrack van het album is in april uitgekomen. De film komt uit in december 2008.

Marco Roberto Borsato (Alkmaar, 21 december 1966) is een Nederlands zanger. Borsato zong aanvankelijk in het Italiaans, maar brak pas echt door toen hij in 1994 overschakelde naar het Nederlands. Hij is getrouwd met Leontine Ruiters en heeft 3 kinderen.