moke

Bron-afbeeldingen: Spotify

Moke Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Moke

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2475

Rock

Here comes the summer

chords

2

shorland

2007

2475

Rock

Rule the world

chords

2

shorland

2007

604

Rock

The song that you sing

chords

2

shorland

2007

2297

Pop

ghost

tab

2

long and dangerous sea

2009

232

Rock

Gitaarliedjes van moke

Zin om met je gitaar de nummers van moke mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van moke die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van moke zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden moke

Met de tabs & chords voor moke die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van moke op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van moke dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van moke op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van moke hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Moke