Ray Peterson

Bron-afbeeldingen: Spotify

Ray Peterson Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Ray Peterson

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1826

Pop

Corina,Corina

chords

2

Single

1960

1826

Pop

Tell Laura I love Her

chords

2

Single

1960

1108

Pop

Gitaarliedjes van Ray Peterson

Zin om met je gitaar de nummers van Ray Peterson mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Ray Peterson die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Ray Peterson zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Ray Peterson

Met de tabs & chords voor Ray Peterson die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Ray Peterson op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Ray Peterson dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Ray Peterson op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Ray Peterson hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Ray Peterson