top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

Snelle

Bron-afbeeldingen: Spotify

Snelle Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Snelle

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

138

Pop

Smoorverliefd

guitar-pro

10

Smoorverliefd

2020

138

Pop

Verliezen Met Jullie

guitar-pro

5

Verliezen Met Jullie

2020

287

Alternatieve rock

Biografie Snelle

Lars Bos, beter bekend onder de naam Snelle, is een Nederlandse rapper en zanger. Snelle is geboren op 3 oktober 1995 en is de zoon van oud-voetballer Jan Bos. Snelle is geboren met schisis. Dit is een is een aangeboren afwijking van het gezicht, die zich kenmerkt door een spleet of groef in je bovenlip; ook wel een hazenlip genoemd. Door deze afwijking werd Snelle vroeger veel gepest. In het nummer Reünie zingt Snelle over het pestgedrag.


Lars Bos - Snelle

Jeugd

De inmiddels 24-jarige Snelle groeide op in het Gelderse plaatsje Gorssel, maar woont inmiddels weer in Deventer, zijn officiële geboorteplaats. In Deventer begon ook Snelle’s carrière waar hij met een oude PC en een Playstation-microfoontje zijn eerste tracks opnam.
Door zijn passie voor muziek ging hij studeren aan de Herman Brood Academie in Utrecht. In 2017 tekent Snelle een contract bij het label van rapper “JeBroer”. Hij brengt hier zijn EP “Lieve Jongens” uit met nummer “Oost-Indisch doof”. Dit nummer werd goed opgepakt door vele muziekliefhebbers. Radio 538 zette Snelle op de lijst van Artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden. Inmiddels is hij een succesvolle zanger en rapper met meerdere hits op zijn naam!


Nummers

Scars

Het nummer “Scars” is één van de twaalf nummers op Snelle’s EP “Beetje Bij Beetje” staat.
Het EP had origineel 8 nummers maar Snelle voegde er later vier nummers aan toe. “Scars” doet het zelfs zo goed dat Snelle er een gouden én platina plaat mee verdient.


Reünie

Het nummer Reünie bracht Snelle zomer 2019 uit. Het nummer is erg persoonlijk en gaat over pestgedrag. Het nummer komt op nummer-1 in de Nederlandse top 40. Hiermee heeft hij zijn eerste nummer-1 hit binnen!


Lippenstift

In de nazomer van 2019 brengt Snelle samen met Marco Borsato en John Ewbank het nummer “Lippenstift” uit. Het nummer komt op de tweede plaats in de Single Top 100 lijst en heeft meer dan 40 miljoen streams!


Smoorverliefd

In 2020 maakte Snelle het nummer “Smoorverliefd”. Het nummer waarschuwt jongeren voor het gevaar van telefoongebruik op de fiets. Ook dit nummer kwam op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40.


De overkant
In 2020 schreef Snelle samen met Suzan & Freek het nummer “De Overkant”. Het nummer werd een enorm succes en kwam op de zesde plek in de ‘Single Top 100’. Het nummer is een ode aan de thuisbasis van Snelle, Suzan & Freek.


Blijven slapen
Snelle start 2021 met het nummer “Blijven Slapen”. Hij heeft dit samen met zangeres, Maan geschreven. Snelle en Maan hebben elkaar ontmoet tijdens ‘De Vrienden Van Amstel LIVE!’ concerten. Sindsdien hebben ze een hechte vriendschap. Met het nummer kregen ze de koppositie in de Sterren NL top 25 lijst.


Carrière

Snelle maakte in zomer 2020 bekend dat hij in het tiende seizoen van de RTL-serie “The Voice Kids“ coach wordt!

Ook maakte Snelle op 9 december 2020 bekend dat hij een eigen documentaire krijgt op Netflix. De documentaire heet “Snelle: Zonder Jas Naar Buiten” en is nu te zien op Netflix!

Gitaarliedjes van Snelle

Zin om met je gitaar de nummers van Snelle mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van Snelle die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van Snelle zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden Snelle

Met de tabs & chords voor Snelle die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van Snelle op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van Snelle dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van Snelle op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van Snelle hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page