the autumn defense

Bron-afbeeldingen: Spotify

The autumn defense Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes The autumn defense

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

294

Pop

Allow me

chords

2

once around

2010

294

Pop

Huntington fair

chords

2

once around

2010

360

Pop

The swallows of london town

chords

2

once around

2010

846

Pop

back of my mind

chords

2

once around

2010

132

Pop

Gitaarliedjes van the autumn defense

Zin om met je gitaar de nummers van the autumn defense mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van the autumn defense die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van the autumn defense zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden the autumn defense

Met de tabs & chords voor the autumn defense die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van the autumn defense op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van the autumn defense dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van the autumn defense op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van the autumn defense hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie The autumn defense