top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

The Newbeats

Bron-afbeeldingen: Spotify

The Newbeats Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes The Newbeats

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

696

Pop

Bread and butter

chords

2

Bread & Butter

1964

696

Pop

Biografie The Newbeats

Gitaarliedjes van The Newbeats

Zin om met je gitaar de nummers van The Newbeats mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van The Newbeats die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van The Newbeats zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden The Newbeats

Met de tabs & chords voor The Newbeats die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van The Newbeats op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van The Newbeats dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van The Newbeats op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van The Newbeats hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page