the veils

Bron-afbeeldingen: Spotify

The veils Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes The veils

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

815

Pop

Calliope!

chords

2

nux vomica

2006

815

Pop

Sit down by the fire

chords

2

sun gangs

2009

773

Pop

The house she lived in

chords

1

sun gangs

2009

1025

Pop

Gitaarliedjes van the veils

Zin om met je gitaar de nummers van the veils mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van the veils die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van the veils zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden the veils

Met de tabs & chords voor the veils die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van the veils op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van the veils dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van the veils op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van the veils hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie The veils