top of page

Leer online gitaar spelen!

  • Duidelijke les structuur

  • Opgebouwd uit verschillende niveau's

  • Gebruiksvriendelijke media player

60.000 + gebruikers gingen je voor.

marcel de groot

Bron-afbeeldingen: Spotify

Marcel de groot Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Marcel de groot

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

1743

Nederpop

Mag ik naar je kijken

chords

1

1743

Nederpop

Biografie Marcel de groot

Gitaarliedjes van marcel de groot

Zin om met je gitaar de nummers van marcel de groot mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van marcel de groot die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van marcel de groot zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden marcel de groot

Met de tabs & chords voor marcel de groot die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van marcel de groot op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van marcel de groot dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van marcel de groot op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van marcel de groot hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

bottom of page