yevgueni

Bron-afbeeldingen: Spotify

Yevgueni Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Yevgueni

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

7745

Pop

Als ze lacht

chords

1

kannibaal

2004

7745

Pop

Marcel

chords

1

aan de arbeid

2007

1156

Folk

Oudstrijder

chords

1

we zijn hier nu toch

2009

2280

Pop

Veel te mooie dag

chords

1

welkenraedt

2011

1999

Pop

Gitaarliedjes van yevgueni

Zin om met je gitaar de nummers van yevgueni mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van yevgueni die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van yevgueni zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden yevgueni

Met de tabs & chords voor yevgueni die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van yevgueni op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van yevgueni dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van yevgueni op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van yevgueni hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Yevgueni