top of page

Online gitaarles en liedjes

Akoestische gitaar leren spelen

Bijgewerkt op: 10 apr. 2022

Wil jij ook akoestische gitaar leren spelen? Ben jij de nieuwe John Mayer, Bruce Springsteen of Jack Johnson? Dan biedt Gitaartabs jouw uitkomst! Niet langer hoef je op-en-neer te rijden naar een docent om het instrument te leren bespelen, maar kun jij gewoon vanachter je laptop met je gitaar op schoot te werk gaan.


Leer akoestische gitaar spelen
Akoestische gitaar
Leer gitaar spelen online met de online gitaarles niveaus van beginner t/m gevorderde

Leer de nieuwste riffjes, akkoordenschema’s en improvisatietechnieken met Gitaartabs; het online platform voor gitaristen. Wat is het eerste nummer dat jij kiest om akoestische gitaar te leren spelen? Gitaartabs leert je niet alleen de akoestische gitaar te bespelen, maar ook klassieke gitaar, basgitaar en de elektrische gitaar.


De beste akoestische nummers leren spelen op de gitaar

Ken je het nog van vroeger; met zijn allen in de zomer rond het kampvuur, een biertje in de hand en meezingen met de klassiekers van vroeger. Als jij de akoestische gitaar leert spelen via Gitaartabs ben jij degene die dit in gang kan zetten. Via onze online lesmodule werk jij geheel in je eigen tempo, volgens je eigen niveau en krijg je les van ervaren docenten. Deze werken op het conservatorium of verdienen hun brood in de scene zelf. Maak jezelf verschillende stijlen eigen, zoals Pop, Rock, Funk en zelf Blues. Dit alles met je eigen akoestische gitaar vanachter je laptop. Maar hoe werkt gitaartabs precies?


Hoe leer ik de akoestische gitaar spelen via Gitaartabs?

Iedereen kan akoestisch gitaar leren spelen via Gitaartabs. Je krijgt de beschikking over oneindig veel online-lesmateriaal, handgeschreven door echte professionals en afgestemd op jouw niveau.


De cursussen bestaan onder andere uit ProTabs (pro guitar tabs), akkoordenschema’s, begeleidende video’s en de interactieve Online Media Player.


Zoek jij een nummer om met je akoestische gitaar na te spelen? Wij hebben hem. Wanneer jij je vandaag aanmeldt voor onze akoestische gitaarlessen, kan je het hele lespakket gratis uitproberen. Niet langer ben je tientallen euro’s kwijt om gitaar te leren spelen, maar voor nog geen tientje per maand heb jij onbeperkt toegang tot alle lessen en aansluitende cursussen en modules. Daarbij kun je je begeven in de community via het forum en de besloten Facebookpagina. Wordt de beste akoestische gitarist uit jouw kennissenkring.


Met welke song start jij je akoestische carrière? 🤩

Vandaag de lessen voor akoestische gitaren volgen

Vandaag nog kun jij starten met onze akoestische gitaarlessen. Krijg les van onze professionals, leer noten en akkoorden lezen en begeef jezelf in verschillende muziekstijlen; geheel op jouw eigen niveau. Werk jezelf op tot een ervaren akoestische gitarist en meldt je aan om vandaag nog te beginnen!


Groet

Jan van Gitaartabs


432 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page