steppenwolf

Bron-afbeeldingen: Spotify

Steppenwolf Tabs & Chords

Akkoorden (chords), Tabs & ProTabs

Gitaarliedjes, akkoorden, tabs & chords

 

Biografie

Favoriete artiest

Gemarkeerd als favoriet

Markeer als favoriet

Gitaarliedjes Steppenwolf

Titel

level

Soort

Album

Jaar

Downloads

Genre

2893

Pop

Born to be wild

chords

1

2893

Pop

Born to be wild v1

chords

5

2000

830

Pop

Desperation

chords

1

1563

Rock

Rock&roll rebels

tab

1

1669

Pop

Sookie sookie

chords

1

2330

Rock

Tenderness

chords

1

78

Rock

Gitaarliedjes van steppenwolf

Zin om met je gitaar de nummers van steppenwolf mee te spelen? Op Gitaartabs vind je een overzicht van de liedjes van steppenwolf die je op je gitaar kunt meespelen in de vorm van tabs & chords. Deze tabs en chords van de liedjes van steppenwolf zijn geplaatst door onze leden net als de meer dan 25.000 andere tabs & chords, gratis toegankelijk voor geregistreerde gebruikers van Gitaartabs.

Gitaarakkoorden steppenwolf

Met de tabs & chords voor steppenwolf die we voor je geschreven hebben wordt het meespelen van steppenwolf op je gitaar ineens een stuk makkelijker. En als je toch nog een beetje extra hulp nodig hebt bij het spelen van gitaarliedjes van steppenwolf dan kun je ook eens kijken naar de ProTabs: Met de ProTabs speel je dynamisch mee met de interactieve mediaspeler waardoor meespelen op je gitaar ineens een stukje makkelijker wordt. ProTabs (Professionele gitaar Tabs) worden geschreven door onze ervaren (conservatorium) gitaristen

Kortom: Een liedje van steppenwolf op je gitaar spelen is super easy dankzij de uitgebreide database aan liedjes, tabs, chords en gitaarakkoorden die we van de verschillende nummers van steppenwolf hebben samengesteld.

Beoordeel deze artiest

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!

Biografie Steppenwolf