Online gitaarles - Gitaar leren spelen

Gitaar leren spelen

Succesvol gitaar spelen leer je met online video gitaarles van Gitaartabs.nl!

Ideaal voor (beginnende) spelers die gitaar willen leren spelen of de gitarist die zijn spel wil ontwikkelen.

Probeer de eerste maand voor slechts € 4,95

Gitaartabs is het online platform voor zowel de aspirant-gitarist als de meest ervaren gitaarvirtuoos. Door onze online gitaarlessen kun jij je het vak binnen de kortste keren eigen maken. We bieden je negen gitaarles niveaus van absolute beginner tot zeer gevorderden en daarnaast hebt je ook keuze uit duizenden gitaarliedjes, zodat jij jouw favoriete nummers echt leert spelen.

Via onderstaande links kan je direct naar het lesniveau waar je bent gebleven of voor meer inhoudelijke informatie.

 

Bij ons leer je akkoorden spelen, noten lezen, de basistechnieken om gitaar te spelen, je leert diverse stijlen en zelfs gevorderde technieken. Alle gitaarlessen die we aanbieden zijn samengesteld door ervaren conservatoriumdocenten of ervaren rotten uit het vak.​​

Online gitaar leren spelen

Gitaarles voor beginners, amateurs en gevorderden

Wanneer jij op zoek bent naar een eenvoudige manier om zelf gitaar te spelen, dan ben je aan het juiste adres bij Gitaartabs.nl.

Beginnende gitaristen denken dat gitaar spelen maanden duurt voordat je het onder de knie hebt. Maar dat hoeft niet, wij weten precies wat je nodig hebt, want met onze UNIEKE methode speel jij binnen een paar weken al meerdere leuke liedjes. 

We hebben meer dan 250 gedetailleerde video's opgenomen waarmee we je stap-voor-stap uitleggen hoe het werkt. Van de juiste houding tot het perfect spelen van jouw favoriete liedjes. 

Gitaarspelen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Voor € 9,95 per maand kan je al gitaarles volgen en krijg je onbeperkt toegang tot alle video's en gitaarles niveaus. Dat is minder dan een uurtje gitaarles bij een gitaarleraar. 

Alle lessen van Gitaartabs.nl zijn op te delen in verschillende onderdelen: de tabs, de akkoordenschema’s en de diverse interactieve elementen. Onder begeleiding van allerlei informatieve en duidelijke video’s leer je gitaar spelen op jouw tempo. Al voor een paar euro per maand kun je dankzij Gitaartabs.nl eenvoudig zelf gitaar leren spelen. We bieden zelfs de eerste maand voordelig aan.

gitaarles-review-1.jpg

Gitaarles met structuur

Gitaar spelen mislukt

Om er voor te zorgen dat je niet met je handen in je haar hoeft te zitten zorgen wij voor een duidelijke structuur. De gitaarles niveaus zijn als volgt opgebouwd:

x. Gitaarles niveau 

x.10 - Algemene informatie

x.20 - Akkoorden informatie

x.30 - Technische video gitaarles 

x.40 - Ritmes

x.50 - Liedjes om de spelen

x.60 - Trainingsschema + Oefeningen

In het laatste deel komen de oefeningen terug die je tijdens de lessen hebt behandeld en daarnaast zorgen we bij elke niveau voor een trainingsschema die je per dag kunt oefenen. 

Hoe ziet jouw online gitaarles eruit?

Ondertussen ben jij natuurlijk nieuwsgierig naar wat zo’n online gitaarles van Gitaartabs.nl inhoudt.

 

Wij werken voor alle lessen met een handige online media player. Deze interactieve media player zorgt ervoor dat elke les leuk en interactief is en blijft en dat je elke oefening of elke noot terug kunt spoelen, versnellen, vertragen en nog veel meer. Dankzij deze methode was het nog nooit eerder zo eenvoudig voordat je zelf gitaar speelt. Zelfs een beginner kan moeiteloos leren gitaar spelen op deze manier. 

gitaarles-mediaplayer-ritme.png

Online gitaar spelen

Genoeg uitdaging voor de gevorderde muzikant

Wanneer je de basis van gitaar onder de knie hebt, dan wil je natuurlijk professionele technieken leren tijdens een online gitaarles. Daar kunnen de amateur en gevorderde gitaarlessen van Gitaartabs.nl bij helpen. Bij ons leer je onder andere improvisatietechnieken, gitaar spelen op een funky manier en om allerlei licks te doen geheel in stijl. Er is voor de gevorderde gitarist dus ook nog voldoende uitdaging. Alle gitaarlessen worden opgesteld door conservatorium gitaristen en echte professionals. Het maakt niet uit of je een akoestische, elektrische of klassieke gitaar (met nylon snaren) hebt. Je kunt leren spelen op jouw manier elke dag weer. 

amateur-gitaarles-4.png
trainingsschema-2.png

Dit krijg je bij de grootste

online gitaarschool van Nederland

De Basis

Hoe je snel je gitaar onder controle krijgt

✅   Met de juiste basis kun je sneller je favoriete liedjes spelen 

✅   De meest voorkomende basis akkoorden in liedjes

✅   Uitleg door professionele muzikanten

ProTabs responsive Gitaartabs

Akkoorden, tabs en meer

Beheers de gitaar zo goed dat je voor heel de familie durft te spelen.

✅   Eenvoudige methode die je snel als een ervaren gitarist helpt

✅   Je leert hoe je de gehele gitaar kan gebruiken

✅   Snap waarom iets mooi klinkt om je eigen liedjes te maken

Muziekstijl

Wordt een echte gitarist en creëer je eigen muziekstijl

✅   Je hebt alles onder controle en nu is het tijd om je eigen stijl te maken 

✅   Leer de blues, Jazz, Pop, of 1 van de andere muziekstijlen

✅   Leer je eigen liedjes maken in stijl

Begin vandaag met gitaar leren spelen

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf gitaar leren spelen? Of heb je al gitaar gespeeld, maar wil je beter worden?  Begin dan vandaag met jouw eerste online gitaarles en speel snel je eerste akkoorden! Meld je direct aan via onderstaande knop. Bij Gitaartabs.nl leer je gitaar als een echte pro en dat geheel op jouw eigen tempo. Dus is het altijd jouw droom geweest om akoestisch of elektrisch gitaar te spelen? Wacht dan niet langer en begin vandaag nog met het realiseren van die muzikale wens.

Wacht niet langer en claim nu de 1ste maand voor slechts € 4,95

Speel en leer gitaar