top of page

Online gitaarles en liedjes

Gitaar tabs

Bijgewerkt op: 13 mrt.

Gitaar liedjes en gitaar tabs spelen via Gitaartabs.nl


Hieronder diverse links naar verschillende categorieën, zoals top 100 gitaar tabs, Akkoorden, kinderliedjes, ProTabs en nog veel meer. Heel veel succes met het spelen van gitaar tabs. Wist je overigens dat tabs eigenlijk een afkorting is voor Tabulatuur?Deel jouw Gitaar tabs & liedjes anderen

Upload jouw tabs & songs snel en eenvoudig via Gitaartabs.nl Help mee aan goede muziek, tablatuur, akkoorden en songs. Mocht je ProTabs willen toevoegen neem dan contact met ons op. Liedje toevoegen.


Top 25 Artiesten en Bands

Welke artiesten en band werden in 2020 het meest bekeken via Gitaartabs? Wil je de complete lijst met artiesten ga dan naar Menu > Artiestenoverzicht


Populaire gitaar tabs liedjes

Liedjes in tabs spelen is leuk en niet moeilijk. De tabs laten namelijk zien dat er op elke lijn (snaar) een vinger geplaatst wordt op een fret van je gitaar hals. Als je van links naar rechts de tabs leest speel je een nummer eenvoudig mee.


Gitaar tabs dynamisch meespelen

Liedjes dynamisch meespelen kan door gebruik te maken van unieke media player zoals hieronder staat afgebeeld. Elke week plaatsen we nieuwe, populaire en klassieke ProTabs, ook wel professionele Tabs. Professioneel omdat ze geschreven worden door ervaren en gediplomeerde gitaristen. Dat geeft jou de zekerheid dat deze ProTabs van goede kwaliteit zijn.


Top 5 Pro Guitar Tabs

De meest gespeelde nummer op Gitaartabs.nl staan hieronder, nummer die je gespeeld moet hebben zeg maar. Alleen al als je de intro van het nummer weet te spelen zal iedereen het herkennen en je een compliment geven 🤣.


Vind je het nog lastig en zit je met de vraag: "Hoe kan ik het beste tabs lezen?" Volg dan onze blog over gitaar tabs lezen, in die blog vertellen we alles over het lezen van de tabs, snelheid en geven we oefeningen om zelf aan de slag te gaan.


Liever niet zelf door alle blogs zoeken? Neem dan een Gitaarles abonnement en we nemen je stap voor stap mee door alle ruim 500 lessen, sampels en oefeningen.

Veel succes met het spelen van de vele gitaar tabs (guitar tabs) en liedjes.


Jan van Gitaartabs

Heb jij aanvullingen voor de lijst laat gerust een berichtje achter 👍


18.299 weergaven4 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Gitaartabs

4 komentarai

Įvertinta 0 iš 5 žvaigždučių.
Kol kas nėra įvertinimų

Pridėti vertinimą
josephswerts
josephswerts
2022-09-23

😍

Patinka

josephswerts
josephswerts
2022-09-23

Gezocht: tabs van "driftin"/explosion rockets

Patinka
Jan van der Heide
Jan van der Heide
2022-09-27
Atsakymas:

Als je nummers zoekt gebruik ons forum zodat we weten wat je precies wilt en hoe we dat kunnen realiseren 👍👊

Patinka

Jan van der Heide
Jan van der Heide
2022-08-20

Zelf ben ik een hele tijd bezig geweest met het nummer "more then words" van Extreem, niet persé een makkelijk nummer maar wel een heel bekend nummer. Ook het nummer "hotel california" van The Eagles is een prachtig nummer, speciaal de live versie.


Wat is jouw favoriete nummer?

Patinka
bottom of page