top of page

Stir it up

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Stir it up - bob marley

Songtype: Chords

Markeer als favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

bob marley

bob marley

Song
Album
Categorie

Stir it up

Downloads
1051
Niveau
1

Geplaatst door
miyagi6
ProTabs-promo.jpgDIt is een heel erg makkelijk liedje. Dit is het eerste liedje dat ik heb geleerd toen ik gitaarles ging volgen. Dit is zeker een beginners tab.


|: A | A | D | E :|

En dit is gewoon heel t liedje door echt heel kei makkelijk. Je moet maar ff naar het liedje luisteren om te kijken hoe je t slagje moet spelen want ik kan het zo niet uitleggen.

M.V.G Shailesh

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt toegang tot alle 25.000
Liedjes & ProTabs! Speel direct mee met

Artiest Liedje

of

... laden actie pagina

...

Gitaarakkoorden bob marley - Stir it up

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Stir it up van bob marley De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van bob marley met Stir it up is voor je geschreven door miyagi6

Tabs & Chords van bob marley - Stir it up

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Stir it up Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze chords ,akkoorden & tabs van Stir it up maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Verstuur

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling! 

bottom of page