Simple Life

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Simple Life - Jacqueline Govaert

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

4

Jacqueline Govaert

Jacqueline Govaert

Song
Album
Categorie

Simple Life

Songs To Soothe

Downloads
551
Niveau
5
Geplaatst door
Sytse
ProTabs-promo.jpg

Dag medegitaristen!
Hier een versimpelde uitvoering van Jacqueline Govaerts Simple Life. Het is een mooi, klein en eenvoudig liedje, wat zich prima leent voor tokkelen en mooi 'neergelegde' akkoorden. Dat wil zeggen; in de tab staan de belangrijkste tokkels verwerkt, de rest van de begeleiding volgt vooral de stem van Jacqueline.

Het is een piano nummer, Jacqueline begeleidt zichzelf tijdens dit nummer. Hierdoor weet ze wat betreft de timing wanneer ze welk akkoord in welk tempo speelt. De tab staat op 110 bpm, maar ze wisselt een aantal keer van tempi. Maar he, dat is het mooie van muziek. Dat is geen statisch geheel, dat zit juist vol met dynamiek.

Voor de (absolute) beginners: laat je niet afleiden door het tokkelpatroon. Als je simpelweg de akkoorden speelt die boven het schema staan, kom je al een heel eind. Voor de wat gevorderden; speel ook vooral die onderliggende basnoten (zoals de gis bij een E, en een cis bij een A akkoord)

Succes met uitzoeken en spelen!

Sytse

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden Jacqueline Govaert - Simple Life

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Simple Life van Jacqueline Govaert De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van Jacqueline Govaert met Simple Life is voor je geschreven door Sytse

Tabs & Chords van Jacqueline Govaert - Simple Life

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Simple Life Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Simple Life maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!