top of page

Tututu

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Tututu - miss montreal

Songtype: Guitar-pro

Markeer als favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

miss montreal

miss montreal

Song
Album
Categorie

Tututu

Downloads
269
Niveau
5

Geplaatst door
Steven Faber
ProTabs-promo.jpg

Tot voor kort stond Miss Montreal in de hitlijsten met het nummer Tututu (zeg: Toetoetoe), een mooi fingerpickingliedje met wat mooie vondsten erin. Zo begint het
couplet met een FM7 akkoord waar een 6 (d) aan is toegevoegd, wat gelijk de licht melancholische toon zet voor dit liefdesliedje.

Verder vind je op verschillende plaatsen wat ik noem Blackbird akkoorden of - vingerzettingen, waarbij je de grondtoon en terts of terts en kwint van het akkoord speelt, met twee of drie snaren ertussen die je niet aanslaat.

Het tokkelpatroon is vrij eenvoudig, met een wisselende bas voor je rechter duim. Als je het langzaam aanleert heb je het zo onder de knie en kan je het steeds sneller gaan doen.

Dat is ook wel nodig als je mee wilt spelen, want Miss Montreal zet er flink de vaart in.

Succes!

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt toegang tot alle 25.000
Liedjes & ProTabs! Speel direct mee met

Artiest Liedje

of

... laden actie pagina

...

Gitaarakkoorden miss montreal - Tututu

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Tututu van miss montreal De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van miss montreal met Tututu is voor je geschreven door Steven Faber

Tabs & Chords van miss montreal - Tututu

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Tututu Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Tututu maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Verstuur

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling! 

bottom of page