Figure it out

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Figure it out - Royal Blood

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

0

Royal Blood

Royal Blood

Song
Album
Categorie

Figure it out

Downloads
394
Niveau
5
Royal Blood

Geplaatst door
Steven Faber
ProTabs-promo.jpg

Figure It Out van het Engelse rockduo Royal Blood is een aantrekkelijk riffnummer.

De zanger/bassist speelt met een zwaar en vol geluid, dat toch ook in het gitaarregister zit. Het lijkt of hij een octaver gebruikt, een effect dat (in dit geval) een octaaf boven de gespeelde noten produceert. Hierdoor kan je deze partij ook prima op de lage E-snaar van je gitaar spelen. Dat is op drie nootjes na in de twee slotmaten ook de enige snaar die je nodig hebt.

Tip: als je het op gitaar speelt en je hebt een octaver, selecteer dan een octaaf lager, zodat je ook dat zware geluid krijgt.
Selecteer verder een overstuurd geluid - een fuzz past hier het beste – en je kan beginnen!

Misschien is het even oefenen om de hammer-on’s en pull-offs naar en van het 10de vakje ritmisch goed te krijgen, maar als je dat onder de knie hebt, ben je al een heel eind.

Succes!

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden Royal Blood - Figure it out

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Figure it out van Royal Blood De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van Royal Blood met Figure it out is voor je geschreven door Steven Faber

Tabs & Chords van Royal Blood - Figure it out

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Figure it out Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Figure it out maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Verstuur

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!