Calm After The Storm

Gitaarliedjes, tabs & akkoorden (chords) Calm After The Storm - The Common Linnets

Songtype: Guitar-pro

arrow&v

Markeer als favoriet

Favoriet

Gemarkeerd als favoriet

Capo:

1

The Common Linnets

The Common Linnets

Song
Album
Categorie

Calm After The Storm

Downloads
363
Niveau
2
Geplaatst door
Sytse Bakker
ProTabs-promo.jpg

Wat een gaaf nummer is dit zeg! Of we het Songfestival er mee gaan winnen, ik denk het niet, maar het is in ieder geval een tof nummer van twee te gekke artiesten (Ilse DeLange & Waylon)

De akkoorden zijn niet moeilijk. Een G, Em en C, met ergens een verdwaalde Gsus4.

Het nummer wordt door 3 gitaristen gespeeld: Ilse, Waylon en JB Meijers (een te gekke gitarist, van onder andere De Dijk). Ilse en Waylon spelen heel basic, palm muted, de akkoorden. JB Meijers speelt de tokkel partij onder het refrein.

Je kan het hele nummer het palm muted spelen. Palm Muted is niks meer dan dat je met de palm van je slaghand (vaak rechts) de snaren afdempt, maar dan net niet zoveel dat ze niet meer klinken. Check bijgesloten YT link maar eens.

Mocht je geinteresseerd zijn in de solo... stuur dan een mail naar bovenstaand emailadres of laat een comment achter onder de tab. Succes!

ProTabs promo.jpg

Onbeperkt en gratis toegang tot alle 25.000
Tabs & Chords en direct meespelen met

Artiest Liedje

...

Gitaarakkoorden The Common Linnets - Calm After The Storm

Dankzij de bladmuziek op deze pagina wordt het een stuk makkelijker om met de gitaar mee te spelen met Calm After The Storm van The Common Linnets De ProTabs van Gitaartabs worden door onze professionele gitaardocenten samengesteld. De tabs en chords zijn door leden zelf geplaatst. Deze undefined van The Common Linnets met Calm After The Storm is voor je geschreven door Sytse Bakker

Tabs & Chords van The Common Linnets - Calm After The Storm

Bij de ProTabs delen we niet alleen de tablatuur maar ook de speelwijze van Calm After The Storm Met een beetje gitaar ervaring moet je dit gitaarliedje zeker kunnen spelen, maar als het niet lukt zijn we er altijd om je te helpen. Door een gratis account aan te maken krijg je niet alleen toegang tot deze guitar-pro ,akkoorden & tabs van Calm After The Storm maar kun je ook onbeperkt meespelen met een van de meer dan 25.000 andere tabs & chords in onze database.

Plaats opmerking

Beoordeel deze song

Rate UsDon’t love itNot greatGoodGreatLove itRate Us

Bedankt voor je beoordeling!