top of page

Online gitaarles en liedjes

50 ways to leave you're lover, Paul Simon

Bijgewerkt op: 20 feb. 2022

OK, ik begeef me op glad ijs! Als bassist in hart en nieren, ben ook ik ooit begonnen met gitaar spelen, dus er zit ergens diep verborgen nog wel in gitarist in me. Mijn vaardigheden op gitaargebied zijn dan ook wat roestig. Toch, maar eens proberen. We beginnen met een leuke vingerbreker. Paul Simon is een gitarist die de meest simpele nummers kan schrijven, maar hij kan ook echte lastige stukken maken. Laten we met deze beginnen: 50 way to leave your lover.


Het nummer zou nooit zo leuk zijn geworden als niet Steve Gadd zo'n verschrikkelijk mooi drumintro had bedacht. Het is maar een intro van twee maten. Ik weet het is voor gitaartabs, maar hieronder staat het drumintro uitgeschreven.

Wil je meer lezen?

Abonneer je op gitaartabs.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

82 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page