Online gitaarles

Eigen Teksten Schrijven

Dus jij wilt een eigen tekst gaan schrijven voor je zelfgemaakt liedje, om te zingen of te laten zingen in je bandje, of misschien wel als solo artiest. Maar je weet niet zo goed hoe je moet beginnen. Dat lege witte blad kijkt je starend aan, maar is na een half uur nog steeds leeg. Als dit bij jou het geval is zullen de volgende 5 lessen je helpen met het schrijven van je eigen teksten. Ik schrijf deze lessen uit eigen ervaring, ik schrijf nu al zo’n 4 jaar teksten voor mijn bandje, voor mijzelf en ook voor andere bandjes. De methode die ik hier beschrijf is dus ook gebaseerd op mijn eigen ervaringen en kan dus voor jou totaal niet werken. Daarom probeer ik het abstract te houden omdat iedereen uiteindelijk zijn ‘eigen’ manier van schrijven moet ontdekken. Veel succes! Een liedje komt vaak voort uit een van de volgende dingen:

Wil je meer lezen?

Abonneer je op www.gitaartabs.nl om deze exclusieve post te kunnen blijven lezen.

Nu abonneren
13 keer bekeken0 reacties

Gerelateerde posts

Alles weergeven