top of page

Online gitaarles en liedjes

Loopen

Het herhalen van muziek is een van de beste manieren om te oefenen. Pak je gitaar (of ander instrument), loop een opname van je leraar (of favoriete artiest) en speel mee, in een poging hun toonhoogtes, toon en timing bij elkaar te passen.


Loops creëren

Klik en sleep op je computer om een ​​lus te maken. Druk op play en laat de goede tijden rollen. (En rol, en rol ...)
Terwijl je over de noten sleept, 'klikken' we automatisch op noten, rusten en maatstrepen waardoor je lus mooi strak wordt.


Het formaat van loops wijzigen

Pas een bestaande lus aan door op de begin- of eindpunten te klikken en deze te verslepen.

Looping op mobiele apparaten

Om een ​​lus op een smartphone of tablet te maken, tik je eerst op het pictogram "Lus" in de regelbalk. Hierdoor wordt een lus gemaakt in de maat waarin de afspeel kop zich momenteel bevindt. Van daaruit kun je het begin- en eindpunt aanpassen door te tikken en te slepen.

Speel een lusgebied slechts één keer

Als je een geselecteerde passage maar één keer wilt afspelen, vink dan dit vakje aan in het gedeelte 'Afspeel opties' van de instellingen van de speler:


Dit lijkt misschien contra-intuïtief om een ​​keer een loop te spelen maar het kan een krachtige manier zijn om te oefenen. Op je eigen tempo kan je dezelfde passage steeds opnieuw beginnen zonder dat je elke keer naar het begin ervan hoeft te zoeken.


Vorige les | Menu | Volgende les

112 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page