top of page

Online gitaarles en liedjes

Metronoom afspelen

Je kunt een metronoom inschakelen om te helpen oefenen zowel met echte opnamen als met synthetisch afspelen. Volg gitaarles metronoom.


Metronoom weergave met echte opnames

Selecteer een echte opname uit het opnamemenu en tik op het metronoompictogram. Je hoort de puls van de metronoom samen met de muziek wanneer je op afspelen klikt.

Metronoomweergave met synthetische audio

Tik met 'Synthetisch' geselecteerd in het opnamemenu op het metronoompictogram. Als je op play drukt, hoor je de metronoom samen met de synthetische audio. Omdat synthetische liedjes of oefeningen geen video heeft, zal de puls van de metronoom perfect ... metronomisch zijn.Metronoom aftellen

"1-2-3-4!"


Een handig hulpmiddel bij het oefenen met oefeningen en liedjes is de mogelijkheid om een ​​aftelling te horen voordat het afspelen begint. Als je deze functie wilt inschakelen, druk je op het tandwielpictogram rechtsonder en vink je het vakje aan voor 'Spelen met aftellen' onder 'Afspeelopties'.Count-in werkt voor zowel echte opnames als synthetische audio.


Pas het metronoomvolume aan

Net als bij andere synthetische audio, kun je het volume van de metronoom wijzigen in het mengpaneel.Tik op dit pictogram in de bedieningsbalk om de mixer te openen:

Vorige | Menu | Volgende


64 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page