top of page

Online gitaarles en liedjes

Scrollopties voor afspeelkop

De media player biedt een paar opties voor de afspeelkop: de oranje verticale lijn die je laat zien waar je bent in de muziek.


Afhankelijk van of je de muziek bekijkt in een vloeiende, gepagineerde of horizontale lay-out, kun je de oriëntatie van de afspeelkop tijdens het afspelen wijzigen. Hiermee kun je in feite bepalen hoever van tevoren je de muziek wilt laten scrollen.


Houd de afspeelkop bovenaan het scherm (vloeiende en wisselende lay-outs)

Dit is het standaardgedrag van onze speler. In deze modus blijft de afspeelkop tijdens het afspelen bovenaan het scherm (in het eerste muzieksysteem). Daarom kun je je ogen altijd in ongeveer dezelfde verticale ruimte houden.Om deze weergave te activeren, moet de lay-out zijn ingesteld op Vloeiend of Gepagineerd. Klik op het tandwielpictogram rechtsonder en vink het selectievakje 'Afspeelkop boven aan het scherm behouden' aan.Alleen scrollen als dat nodig is (vloeiende en wisselende lay-outs)

Als je het vinkje uit het selectievakje 'Afspeelkop boven aan scherm houden' uitschakelt, zal het afspelen alleen scrollen als dat nodig is. In de praktijk betekent dit dat de afspeelkop de neiging heeft om naar de onderkant van het scherm te hangen.


Gebruikt 'gepagineerd' scrollen (horizontale indeling)

Als u een horizontale lay-out heeft, wordt bij het standaard scrollen één "pagina" met notatie tegelijk weergegeven - in wezen de waarde van één scherm.


Wanneer de afspeelkop de rechterkant van uw scherm nadert, zal Soundslice automatisch door de notatie scrollen.


Houd de afspeelkop aan de linkerkant van het scherm (horizontale indeling)

In deze modus blijft de afspeelkop uiterst links op de pagina vergrendeld terwijl de muziek erachter scrolt.Om deze weergave te activeren, moet je muziek in horizontale lay-out zijn. Klik op het tandwielkastje in de rechterbenedenhoek en vink het selectievakje 'Afspeelkop links op het scherm houden' aan.
Vorige | Menu | Volgende

22 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page