top of page

Online gitaarles en liedjes

Synthetisch afspelen

Over het algemeen gaat de media player helemaal over het synchroniseren van muziek met echte menselijke uitvoeringen, maar het kan handig zijn om door de computer gegenereerde weergave te horen.


Synthetisch afspelen betekent dat je de muziek langzamer kunt vertragen zonder verslechtering van het geluid, en het betekent dat het afspelen metronomisch "perfect" zal zijn handig voor het leren van ritmisch complexe passages.


Je kunt naar synthetische audio van de notatie luisteren door "Synthetisch" te kiezen in het opnamemenu.
Het synthetische geluid van een instrument veranderen

Je kunt het synthetische geluid van een instrument veranderen om je te helpen oefenen. Je kunt bijvoorbeeld het timbre van een gitaar wijzigen van elektrisch naar akoestisch, zodat het past bij het instrument waarmee je oefent. Of misschien wil je overschakelen naar een instrument geluid met een duidelijkere attack, zoals een piano versus een blaasinstrument, zodat het gemakkelijker is om een ​​bepaald ritme te horen.


Om het synthetische geluid van een instrument te wijzigen, opent je de mixer en maak je een nieuwe selectie in het vervolg keuzemenu 'Synthetisch geluid' van het instrument.
Merk op dat dit slechts zolang duurt als je oefensessie. Het wordt gereset wanneer je de pagina vernieuwt. Als je de les hebt gemaakt, kijk dan hier voor informatie over het wijzigen van het standaard synth-geluid voor een instrument.


Het synthetische volume van een instrument wijzigen

Je kunt de mixer gebruiken om de synthetische afspeelniveaus van individuele instrumenten te wijzigen. Naast het wijzigen van volumeniveaus, kun je snel individuele instrumenten dempen/ solo zetten.Tik op dit pictogram in de bedieningsbalk om de mixer te openen:Waarom zou "Synthetisch" ontbreken in het opnamemenu van een segment?

De slice-eigenaar kan optioneel synthetisch afspelen uitschakelen. In dat geval zie je de optie 'Synthetisch' niet.


Vorige | Menu | Volgende

28 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page